ZONNEPANELEN

Europese panelen van topkwaliteit voor zowel particulieren als bedrijven. 
Oplossingen voor alle daken en constructies.

Waarom kiezen voor
zonnepanelen?

Ook met een digitale teller blijft kiezen voor zonnepanelen rendabel. Dankzij het injectietarief kunt u nog altijd genieten van voordelen op uw energiefactuur. Wanneer u een teveel aan stroom opwekt, kan u dit voor een bepaald bedrag terugsturen naar het elektriciteitsnet.

Goed voor het milieu

Wie voor zonnepanelen kiest geniet van een verlaagde energiefactuur. Verder helpt u natuurlijk ook mee aan een beter klimaat door te kiezen voor groene energie.

Erkend installateur

Wij werken enkel met hoogwaardige kwaliteitspanelen.
Zo bent u verzekerd van een betrouwbare pv-installatie waaruit u zeker genoeg rendement zal halen. Wij zijn gespecialiseerd in pv-installaties en zijn dan ook een erkend RESCERT installateur. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij de opmars van zonne-energie vanaf de eerste rij meegemaakt. Daardoor zijn wij ervan overtuigd u te kunnen helpen bij het plaatsen van zonnepanelen met de nodige opvolging en expertise.

Offerte op maat

Hoeveel zouden zonnepanelen op uw specifiek dak opbrengen? In welke tijd heeft u ze terugverdiend? Welke omvormer beantwoordt het best aan de ligging van uw dak? Wenst u meer informatie? Heeft u vragen? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek met advies op maat.